Hvor er europæerne ældst?

Things er både trådløs og med kabel

Selvom batterierne er blevet bedre og større, skal de fleste smartphone ejere altid tænke på at have deres oplader med i lommen eller tasken. De færreste mobiltelefoner eller smarte ure kan klare sig uden en omgang ekstra saft mindst én gang i døgnet. Bruger man sine elektroniske gadges meget, skal de til stikkontakten oftere.

Den nye Hybrid Retractable Charger fra Things i Sydkorea er mere smart og gennemtænkt end de sædvanlige klodser, der følger med telefonerne. Opladeren er f.eks. fladere og mere elegant.

Samtidig kan den give strøm til to gadges på samme tid. Man kan selv vælge, om det skal være to med ledning, eller den ene smartphones oplades trådløst. Det ene oplader stik er af den normale type, mens det andet har hurtig opladning.

Og måske vigtigst: Den teleskopiske strømledning kan ”suges ind” i Things, ligesom man kender det fra mange støvsugere. Slut med lange løse elkabler, der hurtigt bliver til en gang strømførende spaghetti i jakkelommen eller nede i pose og taske.

Strømledningen trækkes ud manuelt og trækkes ind ved tryk på en knap. Meget praktisk kan man indstille en bestemt længde af ledningen. Det er jo ikke altid, man har brug for 75 centimeter for at nå den nærmeste stikkontakt, men kan nøjes med f.eks. 20 cm.

Den trådløse opladning foregår med Qi teknologien. Det betyder, at Things kan bruges med alle nyere iPhones og en lang række Android telefoner. Man kan sågar vælge mellem at stille sin mobil lodret til trådløs opladning eller lægge den ned på opladeren. Førstnævnte metode er praktisk, når man f.eks. vil kigge på skærmen, mens mobilen får tilført ny energi. Det kunne jo være, at man var midt i en video eller talte i Skype og FaceTime på telefonen.

Things’ hybride dobbelt-oplader kan i øjeblikket forudbestilles via iværksætter portalen Indiegogo til priser fra 39 USD eller ca. 250 kroner….

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor er europæerne ældst?