Google har Vestager i nakken

Shave dig pr. telefon

Moderne smartphones kan en forfærdelig masse ting. Spille musik, vise videoer, bruges til ganske avancerede spil, surfe på internet, navigere rundt i geografien eller emaile. Nåhhhr ja – de kan vel også ringe i telefon, selvom man i dag må mene, at netop dét bruger de færreste dem til.

Men prøv at tænke jer om, hvad en mobiltelefon ellers kunne bruges til af praktiske ting. Svejse under vand kan de ikke – og kig i spejlet – bruges som barbermaskine heller ikke. Eller?

Ude i Kina – hvor ellers – sælger de faktisk en mobiltelefon, der også fungerer som en glimrende barbermaskine. Faktisk har den to roterende skærehoveder og en separat trimmer, så den også er velegnet til de langskæggede. Fint for hipsters.

Designet minder mest om en ældre håndværker-telefon, der kan tåle lidt af hvert.

Den nye telefon er ikke smart. Jo – med hensyn til funktioner er den. For hvem kunne ellers drømme om at bygge en mobil og shaver i samme enhed. Men den er ikke en smartphone med stort display og touch betjening.

Den er, hvad fagfolk kalder en ”Feature Phone”. Lidt som mobilerne, iPhone kom på markedet, men dog opdateret så meget, at Shaverphone kører fint i 3G og 4G netværk.

Du kan studere Shaverphones virkemåde nærmere i videoen. Bagefter er du – som jeg – overbevist om, at er der én ting, som verden ikke mangler – så er der skøre mobiler….

https://www.youtube.com/watch?v=7XhtPpkqpOU%20

Klar til barbering. Bare der ikke kommer et opkald på samme tid.

Shaverphone har et kamera med blitz på ryggen, men tilsyneladende ingen selfie skyder.

Lille og handy er Shaverphone – og praktisk, hvis man er en mand, hvor skægget vokser stærkt.

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Google har Vestager i nakken