Er E.T rejst hjem?

Sex, sprut eller smartphone

Festival sæsonen har ramt Danmark, og flere hundrede-tusinde glade unge nyder musik, drinks, fest og flirt. Men der er i hvert fald én ting, som kan komme i vejen for en aften i soveposen med den nye date eller kæreste. Det er mobiltelefonen.

En ny undersøgelse fra Huawei afslører nemlig, at over fire af ti danskere mellem 18 og 45 år hellere vil undvære sex end deres smartphone!

Samme analyse fortæller, at 43 pct. godt kan leve et halvt år uden det frække – hvis bare de har deres mobil til at kommunikere i.

Rundspørgen viser samtidig, at næsten otte af ti danskere (78 pct) har nemmere ved at undvære sput og alkohol end deres smartphone.

Der er i øvrigt store forskelle på, hvad kvinder og mænd gerne dropper til fordel for deres mobiltelefon. Over halvdelen (52 pct) af de danske kvinder mellem 18 og 45 pct. undværer gerne sex i seks måneder. Kun 35 pct. af mændene siger det samme.

Aldersgruppen, der har sværest med at afse deres smartphone, er den mellem 18 og 24 år. Det er de unge mennesker, som er opvokset med mobil og internet fra barnsben. De dropper ifølge Huawei gerne både en fræk aftale eller gratis sprut end deres elskede telefon.

Huawei, der er det tredje-største smartphone mærke på det danske marked, gennemførte sin nye rundspørge blandt mobiltelefon brugere i 12 lande – heriblandt Danmark. Undersøgelsen er lavet af det internationale analyse bureau Ipsos….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er E.T rejst hjem?