Nye el-rulleskøjter balancerer selv

Bad med beats i

Når folk tænker i musik på badeværelset, drejer det sig normalt om en transistor radio eller om en vandtæt Bluetooth højttaler, man kan tage med under bruseren, så man kan skråle med på streamede melodier.

Den form for musik i badet er dog alt for ordinær og almindelig, synes designerne hos italienske Olympia Ceramica. Dette firma er internationalt kendt for sine dristige forslag til badeværelser til de mennesker, der har råd til det ekstravagante.

Vinyl hedder den seneste nye kollektion fra Olympia. Hvorfor er ret åbenlyst. Håndvaske og badeværelses-konsoller minder mere om en disk-jockey pult eller stereobænk end et sted, hvor man gør sin morgen-toilette, børster tænker, barberer sig eller lægger krigsmaling i ansigtet.

Inspirationen kommer fra 1980’ernes og 90’ernes musikliv. Dengang man stadig brugte pladespillere og vinylskiver. Vandhanerne i italienernes nye Vinyl serie ligner en tonearm på en grammofon, og vandet kommer ud præcist dér, hvor man ville forvente at se en pick-up med diamantnål.

Olympia Ceramicas konsoller blev præsenteret under dette års Salone del Mobile udstilling i Milano, hvor de selvfølgelig vakte behørig opsigt. Ikke kun på grund af det ydre design, men også de indre kvaliteter.

I en skuffe under selve håndvasken med en LP-lignende bund sidder nemlig en Hi-Fi stereo forstærker og to højttalere. De arbejder med Wi-Fi og Bluetooth, så man kan lytte til moderne digital musik, mens man smukkeserer sig selv i retro omgivelser.

Det komplette Vinyl badeværelses-sæt omfatter et stel i rustfrit stål, kabinet i træ og udsøgte keramiske materialer til vasken samt en elegant toilettaske i læder og retro look.

Bemærk i øvrigt drejeknapperne, der åbner og lukker for vandet. De ligner volumen knapper fra en gammel stereoforstærker. Eller den nedre del af spejlet, der kan forvandles til en LED-kæde som på en musik equalizer.

Det udtryksfulde nye Vinyl kommer til salg fra efteråret. Priserne har Olympia Ceramica ikke afsløret endnu, men regn med at der skal betales ganske mange euros for at forvandle sit badeværelse til en diskotek….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye el-rulleskøjter balancerer selv