Hvem er mest populær på YouTube?

Guf til DJ’ens badeværelse

Den københavnske radiostation The Voice havde 35-års fødselsdag i den forløbne weekend. Dagen blev fejret med en stor fest, hvor knap 80 Voice medarbejdere fra de første 20 år deltog – blandt dem næsten alle legenderne fra dengang, hvor kommerciel radio var noget nyt og spændende i den danske æter.

De fleste af festdeltagerne ville nok have elsket at nette sig eller gå på toilet i omgivelser, der var indrettet med det seneste nye fra fra italienske Olympia Ceramica.

Firmaets nye Ceramic Vinyl Bathroom Collection er nemlig en hyldest til 1980’ernes disc-jockeys og musikken fra dengang.

Badeværelses-møblet er forsynet med højttalere og en stereo forstærker, der gemmer sig i skuffen. Det hele fjernstyres fra en smartphone app.

Prøv bare at kigge på Olympias håndvaske og armaturer. De ligner en pladespiller til forveksling, hvor vandet kommer ud af  ”tonearmen”, og vasken har samme dimensioner og form som en pladetallerken.

Det hele er bygget ind i et badeværelses-møbel, der vækker store mindelser og en DJ-pult. Via diverse huller i møblet drøner musikken ud fra skjulte højttalere. Og i skuffen på fronten gemmer sig en Hi-Fi forstærker med Bluetooth.

Den og musikken styres så trådløst fra en smartphone, som de fleste jo alligevel har med i badeværelse og på toilet. Indrøm det bare.

 

Det musik-inspirerede badeværelse er skabt af designeren Gianluca Paludi, der også leger med lyset, så det giver et indtryk af diskotek.

LED-belysningen omkring spejlet kan således ændres i farven eller sættes til at blinke i takt med musikken. Desuden kan man få spejlet til at ligne displayet på en audio equalizer.

Olympias Vinyl kollektion fås i syv forskellige farver. For at skabe den perfekte illusion af retro pladespiller kan man som ekstra udstyr købe et klistermærke, der ligner en LP-skive til forveksling. Det kan man så anbringe nede i bunden af håndvasken….

Hvad der ligner knapper til volumen eller skift af hastighed på pladetallerkenen, bruges hos Olympia til at styre det kolde og varme vand.

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem er mest populær på YouTube?