App udviklere vil have flere penge

Obamas vil lave tv

USA’s tidligere præsidentpar Michelle og Barack Obama vil til at lave eget fjernsyn. Via et eget produktions-selskab vil det berømte par levere tv-serier, dokumentarer og features. Modtageren er Netflix, som dermed scorer sine formentlig mest berømte stjerner nogensinde.

Netflix har i dag skudt den store nyhed af på Twitter, hvor en kort tweet nævner en kontrakt over flere år med Obamas. De har til lejligheden stiftet firmaet Higher Ground Productions.

Aftalen med Netflix giver Obamas deres egen tv-platform, som de dog ikke vil bruge til at ”føre en offentlig kampagne mod den nuværende præsident eller til at bekæmpe konservative medier som Fox News”.

Ifølge New York Times kan vi i stedet forvente at se tv-indhold, der tager emner og problemer op, som USA’s eks-præsident og amerikanernes tidligere First Lady sloges med gennem deres otte år i Det Hvide Hus.

I et senere statement siger Obama ægteparret, at de vil bruge den nye tv-platformen til at ”promovere bedre empati og forståelse blandt folk.” Obamas vil også hjælpe mennesker med at få ørenlyd og fortalt deres historier, som ellers aldrig ville være nået ud til det store publikum.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

App udviklere vil have flere penge