Fra email til betalings-service

Xenxo er den kloge ring

Jeg kender en del mennesker, der synes, at smartwatches er for klodsede at have på. Måske de helst slet ikke vil gå med ur på håndleddet.

De vil til gengæld synes om den nye Xenxo, der er en fingerring, som kan lige så meget som et moderne smartwatch. 12 praktiske ting for at være præcis.

Xenxo S-Ring kan f.eks. kan f.eks. svare på opkald via en trådløs Bluetooth forbindelse til en smartphone. Ringen har nemlig indbygget både mikrofon og hovedtelefon stik.

Ringen har også vækkeur, skridtmåler, SOS alarm, og NFC til trådløs betaling, ligesom den kan fungere med stemmestyring via både Apples Siri og Googles Assistant.

Xenxo ringen kan f.eks. bruges til at tage i telefon med. Eneste forudsætning er at have en iPhone eller en Android mobil i nærheden.

Selve ringen indeholder sin egen processor med 4 Gb lager, masser af sensorer – og man kan betjene den både med stemme, berøring af ringens ”sten” eller foretage håndbevægelser – det, der også hedder ”Gesture Control”.

Xenxo er bestemt ikke den første ”smarte” ring, jeg har skrevet om her på bloggen, men nok den mest praktisk anvendelige. For eksempel virker alarm funktionen meget oplagt:

Ved at berøre ringen på en bestemt måde, ringer den automatisk efter hjælp, hvis man f.eks. bliver overfaldet eller kommer ud for et uheld. Modtageren får samtidig at vide præcist, hvor personen i nød befinder sig rent geografisk.

Interesserede kan i øjeblikket forudbestille et eksemplar af Xenxo S-Ring via iværksætter portalen Kickstarter. Her koster den intelligente ring 179 USD – ca. 1.150 kroner – inklusive forskelligt tilbehør….

Xenxo ringen kan betjenes med berøring, stemme eller finger bevægelser.

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fra email til betalings-service