Køb ikke Big Macs i Schweiz

Slank, let og kraftig er nøgleordene

Den moderne arbejdsplads stiller i højere grad end nogensinde før krav til fleksibilitet og datasikkerhed.

Derfor er nutidens laptops og notebooks slankere og lettere end i årene før. Man skal bogstaveligt tage arbejdet med på farten – ikke slæbe rundt på den.

Dertil kommer, at datasikkerheden blevet et vigtigt element, når man skal vælge en ny pc. Flere store hacker-skandaler verden over har opskræmt folk, så de ikke bare har en computer stående uden password på – eller et kodeord, som er alt for let at gætte.

Dell Latitude 14 kombinerer elegance, driftssikkerhed og en overkommelige størrelse med sin 14 tommers skærm.

 

 

Den trend ser man tydeligt i de nye Precision og Latitude laptops, som Dell lancerer på det danske marked her i maj og frem til juli. De er blevet slankere og lettere, men samtidig kraftigere. Desuden indeholder de forbedret sikkerheds-software.

Ifølge Dell er de nye Latitude 5491 og 5591 modeller markedets sikreste laptops. De indeholder nemlig både fingeraftryks-læser og kortlæsere, der er certificeret efter Control Vault 2 FIPS 140-2 Level 3 standarden.

Desuden tilbyder de nye bærbare Latitudes en avanceret batteri-styring, der giver mulighed for at bruge sin laptop i 19 timer på en opladning. De to maskiner lander i Danmark den 17. maj. Priserne kendes endnu ikke.

Dells nye Precision modeller er mobile arbejdsstationer til dem, der har brug for råstyrke og meget skarpe skærme.

De nye bærbare i Dell Precision familien omfatter bl.a. verdens mest kraftige workstation, man kan tage med under armen. Precision 5530 2-in-1 er tillige markedets mindste 2-i-1 laptop. Den kommer med InfinityEdge 4K Ultra HD skærm og trykfølsom Dell Premium pen, der forbedrer tegne-oplevelsen mærkbart. Fire af de nye Precision modeller kommer den 22. maj, mens to-i-enerne først når frem i juli eller august.

Endelig har Dell også fire nyheder i den kraftfulde OptiPlex serie af stationære workstation desktops, der fejrer 25 års jubilæum i år. De nye alt-i-en designede maskiner – se indledningsfoto – fås med skærme fra 19,5 til 27 tommer. Nyhederne indeholder et HD kamera og en konference mikrofon, så de fungerer fint til video-opkald og konferencer….

Dells OptiPlex alt-i-en pc’er fås med skærme fra 19,5 til 27 tommer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Køb ikke Big Macs i Schweiz