Er det her brillernes svar på iPhone?

Osten i gigant størrelse

Der var engang – tilbage i 1980’erne – at ”Pac-Man” var det helt store hit på de små skærme. Spillet over alle spil og den vel nok første globale spilsucces.

Nu kan man gøre ”Pac-Man” større, end den spisende ost nogensinde har været før. I hvert fald i format, Nemlig verdens største ”Pac-Man” skærm, der måler næsten tre meter i højde og bredde.

Bandai Nambo, der designede det originale ”Pac-Man” arkadespil for snart 38 år siden, står også bag den gigantiske ostespiser. Den gumler sig frem på en LED-skærm, der kan styres af to spillere på samme tid. De sidder ikke ved en laptop, smartphone, tablet eller spillekonsol, men står oprejst ved en fritstående konsol.

Den store ”Pac-Man” indeholder stereoforstærker og fire højttaler, der kan afspille de klassiske spils beskedne toner ret overbevisende. Styrekonsollen er forsynet med to originale fire-vejs joysticks, LED lysshow og sågar et mønt-indkast, selvom man altså ikke behøver at betale for hvert spil mega-pac-man.

Selve skærmen er nemlig kostbar nok. Den koster 11.000 USD eller ca. 68.500 kroner. Er den ikke oplagt til jeres gildesal….

https://www.youtube.com/watch?v=-wNg4MrODTQ

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er det her brillernes svar på iPhone?