Her er smartphonens ofre

Teltet har strøm og er altid køligt

Jeg ved godt, at timingen måske ikke er helt perfekt til at præsentere denne smarte nye gadget.

Regnen siler jo ned på Roskilde, og ”curling-forældre” klager over, at deres børn fryser på festivalen.

Så det er måske ikke lige nu, hvor man har lyst til at kigge på et nyt telt, der har en slags indbygget air condition.

Ohnana Cooling Festival Tent holder sine beboere kølige, selvom solen bager ned, og temperaturen sniger sig over 40 grader.

Men omvendt – det kan jo være, at sommerens øvrige festivaler vil blive afviklet under varmere forhold og knap så våde dage. Og så bliver Ohnana nyheden pludselig top-aktuel.

Det nye telt er fremstillet af et materiale, der reflekterer solens stråler og leder dem bort.  Dette materiale sidder som det yderste af to separate lag af 170T polyester, der gør Ohnana både vind- og vandtæt.

Ifølge fabrikanten vil Ohnana selv i hård varme være op til 13 grader koldere indvendigt end traditionelle telte.

Og nok en smart detalje ved det nye telt: Solstrålerne går ikke til spilde, men opsamles af indbyggede solpaneler og forvandles til strøm, der lagres i et 5.200 mAh batteri. Det er nok til at lade to smartphones op fra bunden.

Endelig har Ohnana også en integreret blæser, der sørger for at give bevægelse i luften, når man ligger inde i teltet med lukket dør.

Ohnanas Cooling Festival telt kan selvfølgelig også bruges af andre mennesker end dem, der elsker rock-festivaller. Teltet vil også være oplagt til de mange, der tager på camping på varme dage.

Teltet har plads til to voksne – og med lidt god vilje – også til tre eller et par børn. Hele herligheden vejer kun 2,8 kilo og kan sættes op på under 10 minutter.

Ohnana kan i øjeblikket forudbestilles via Kickstarter tii priser fra 87 euro eller ca. 650 kroner….

Ohnana teltet har integrerede solceller, der kan lagre strøm i et medfølgende batteri på 5.200 mAh. Strømmen kan så bruges til at holde en blæser i gang (foto), et sæt camping lamper eller til at lade beboernes smartphones op.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her er smartphonens ofre