Skeen er hele sin vægt værd

Her er smartphonens ofre

Da den første iPhone kom i butikkerne for ti år siden, var der ingen, som kunne forestille sig, hvor stor indflydelse den ville få i årene efter.

I 2007 var touch-skærme noget helt nyt og revolutionerende for det brede publikum. I dag prikker alle mennesker som det naturligste på både mobiltelefoners skærme, på tablets og de nyere to-i-én laptops.

I dag er smartphonen en selvfølgelig – i hvert fald i Danmark. En såkaldt ”commodity”, der er blevet centret for de fleste menneskers digitale liv.

Mange firmaer har tjent store penge på smartphonens gennembrud og boom gennem 10 år. Først og fremmest Apple selv, der gik fra at være en mellemstor elektronik producent til at blive verdens mest værdifulde virksomhed.

Men der er altså også tabere. Rigtigt store tabere.

Salget af digitale fotokameraer, MP3 musik-afspillere, bærbare navigatorer og video camcordere er fladet næsten lige så hurtigt, som afsætningen af smartphones er vokset. I dag kan mobiltelefonen alt det, som vi tidligere skulle tre eller flere gadges for at udføre….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skeen er hele sin vægt værd