Pippende trends på nettet

Kuglen er til både inde og ude

Mange mennesker elsker at skabe sig en personlig hyggekrog – både inde og ude. Et sted, hvor de kan krølle sig sammen, sidde/ligge som i en hule og bare slappe af.

The Planet fra franske MZPA er et god bud på sådan en hule. Planeten er rund som en klode og kan takket være en solid lakering bruges både i stuen, på kontoret og udendørs – i haven, på terrassen, ved sommerhuset osv.

Den 1,7 meter høje stol med en diameter på 1,4 meter er bygget af solide materialer med rustfrit stål og trekanter af krydsfiner. Hele herligheden vejer 120 kilo, så det er ikke en hule, man bare sådan flytter rundt på.

Indendørs er planeten beklædt med blødt polstret læder på alle flader. Små klapborde kan foldes ud, så de kan bruges til at have ting liggende på, kaffekopper og glas – eller naturligvis en smartphone, tablet og laptop. Vi taler jo 2018.

Én eller flere af stolens trekantede elementer af tre kan udskiftes med solpaneler, der sørger for strøm til de gadges, man hygger sig med inde i kuglen. Også den integrerede LED-belysning, man kan købe som ekstraudstyr.

Planet stolen kommer så byggesæt, der skal være nem at samle. Seks kasser á hver 25 kilo indeholder 30 stålrør, 51 trekantede segmenter i lakeret træ, skruer og polstret beklædning i læder – alternativt af stofmateriale. Man kan selv vælge farve på både betræk og den ydre kapsel.

Den utraditionelle stol koster fra 3.350 USD, hvilket svarer til ca. 20.800 kroner….

Hulestolen er udstyret med små klapborde i siden og beslag til f.eks. at hænge en tablet eller et lille tv op på væggen.

The Planet fås med trekant elementer, hvor krysfiner er erstattet af solceller.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pippende trends på nettet