iPhones puffe til hinanden

Mars II er en handy projektor

Bærbare video projektorer kan være meget praktiske, når man f.eks. vil bære sin PowerPoint præsentation med ud til kunderne, hvor mange skal se med på ens guldkorn. Eller til møder med kolleger på andre kontorer.

Projektoren er også helt fin at tage med i sommerhuset eller til camping eller til børnenes ”fritter” eller ned i den fælles gård, når der skal ses VM-fodbold og en god film en fælles aftenstund.

Selvom projektorer ofte kaldes mobile, er det dog så som så med det bærbare. De er uhandy og absolut ikke elegante at have med i hånden. Og så er det ofte ikke lysstærke nok til at give en ordentligt billede udendørs.

Den nye Nebula Mars II lever op til alle kravene. Den er lille og smuk at se på i designet – og så skal den være den første video projektor på markedet, der leverer både billede og lyd i biograf kvalitet. Det er store løfter, der egentlig burde efterprøves.

Mars II indeholder en kraftig lampe, der giver lys med 300 ANSI lumen. To integrerede højttalere og en Class-D stereo forstærker leverer lydsiden med 2 gange 10 watt. Inklusive en brugbar bas, fordi der ligger en lille subwoofer i bunden af projektoren.

Nebula nyheden kan kobles trådløst til f.eks. en iPhone eller iPad eller tilsvarende til en Android mobil eller tablet. Desuden kan man naturligvis koble en Windows laptop eller en MacBook via kabel.

Billedkvaliteten er moderate 1.280 gange 720 punkter – altså HD-kvalitet. Ikke Full HD eller 4K, som de nyeste og noget dyrere video projektorer disker op med. Man kan via en app skifte om mellem forskellige billedformater, og batteriet klarer fire timers film på en opladning.

Den elegante Nebula Mars II koster 539 USD eller ca. 3.500 kroner….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

iPhones puffe til hinanden