Tattoos på - og af med dem igen

Mliter giver altid rene køkkenting

De fleste har en knivblok placeret i køkkenet. Hvis ikke, står denne praktiske parkeringsplads for skarpe redskaber højt på mange ønskesedler til jul.

Ret beset bør det være denne nye Mliter S20 knivblok, man skal notere blandt sine juleønsker. Den er nemlig meget mere praktisk og hygiejnisk end andre knivblokke.

Knivblokken gemmer på en smart elektrisk bladsliber.

Mliter er elektrisk drevet og kan rense, sterilisere, desinficere og tørre alle de knive og andre køkken redskaber automatisk, som man putter i den.

Mliter har samtidig en elektrisk knivskærper integreret, som aktiveres via en knap på knivblokken. Når den ikke er i brug, kører den ind i en skuffe, så køkkenets beboere ikke kommer til skade.

Steriliserings-systemet bruger en stærk ultra-violet ozon lampe til en dobbelt rensning af knivene. Omkring 99,98 pct. af alle bakterier og andre grimme ting bliver fjernet. Det er meget mere, end en opvaskemaskine eller en nok så grundig manuel rensning kan præstere.

Man kan rense, sterilisere, tørre og polere mange forskellige køkkenredskaber i Mliter knivblokken.

Mliter S20 er i øvrigt ikke forbeholdt køkkenknive alene. Alle mulige redskaber inklusive sakse, gafler og skeer kan få en grundig rensning inde i knivblokken. Seks redskaber kan parkeres ad gangvvnen.

Den geniale knivblok kan i øjeblikket forudbestilles til favørpris via iværksætter portalen Indiegogo. Her koster den 51 USD eller ca. 325 kroner. Det er 37 pct. under den senere gadepris….

Mliter er den nye måde at holde sit køkkengrej rent og flot.

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tattoos på - og af med dem igen