Twitter bryder sine grænser

Den rigtigt smarte cykelpumpe

Alle cyklister hader luftpumper – og naturligvis flade hjul, som pumperne skal bruges til. Den slags sker altid på de mest ubelejlige tidspunkter: Midt i bytrafikken, når man skal skynde sig til et vigtigt møde. Eller langt ude på landet, hvor der er flere kilometer til den nærmeste by og cykelsmed.

Problemet er, at de færreste har en cykelpumpe siddende på sit elegante to-hjuler. Med i rygsækken er der nok måske nogle, som har en pumpe, mens andre har købt en af de små spray-dåser, der kan sende skum ind i slangen og holde dækket kørende i nogle kilometer.

Fumpa vil komme som sendt fra himlen for mange cyklister. Det er en lille æske på 190 gram, som man nemt kan have liggende i lommen – og som kan pumpe et cykeldæk op elektrisk.

Fumpa indeholder et opladeligt batteri , der suger komprimeret luft ind i sin lille tank – og afleverer den via en kompressor, når det er nødvendigt. Det tager knap 40 sekunder at pumpe et dæk op til 120 psi tryk eller to dæk på hver 100 psi. Uden fysiske anstrengelser. Fumpa skal bare placeres på dækkets ventil.

Det helt præcis lufttryk, man har hældt på sit cykeldæk, kan aflæses på et digitalt display på den lille orange æske. I enten psi, bar eller kPa.

Er man så kommet frem og har en ledig stikkontakt, sætter man Fumpa nyheden i og lader batteriet få ny energi, mens luft tanken fyldes op.

Desværre er Mini Fumpa Bicycle Pump ikke ligefrem billig. 140 USD eller ca. 900  kroner koster den….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Twitter bryder sine grænser