Tal snart i smartphone fra månen

Hold party på strand eller i skov

Du har brug for lyset. Musik kan også være godt, når man sidder kilometer væk fra den nærmeste civilisation. Og lidt ekstra saft til ens mobiltelefon er ofte uundværligt.

Alle tre ting bliver leveret af den nye EcoLantern Bluetooth Speaker Outdoor Lantern, der alene ud fra sit lange navn fortæller, hvad den kan.

EcoLantern er den seneste nye gadget for camping publikummet. For dem, der elsker at tage på skovtur døgnet rundt. Kravler rundt i vildnisset. Eller som gerne vil have lidt udendrøs aftenhygge og party.

Nyheden er digital og styres fra en smartphone app. Alt-mulig-lampen lystrer sågar til brugerens stemmer. Den har nemlig både Apples personlige assistent Siri indbygget og Googles tilsvarende Assistant til Android.

Den 26 centimeter høje nyhed kan levere 400 watt lys i adskillige timer. Og ikke bare almindeligt lys. Man kan f.eks. bestemme, om lyset skal være 360 grader rundt, om det skal være mere fokuseret – og hvilken farve det skal have. Dertil kommer, at lyset kan dæmpes trinløst eller sættes i ”emergency mode”, hvor det blinker kraftigt i rødt.

EcoLantern indeholder skal også en Bluetooth højttaler, der trådløst kan formidle den streamede musik fra en smartphone, tablet eller laptop, man har med udendørs. Effekten er 5 watt og forstærkes af en passiv subwoofer i bunden af lampen.

EcoxGear hævder, at lampen kan placeres op til 30 meter fra lydkilden takket være den nyeste Bluetooth 4.0 teknologi. Måske det er rigtigt, når den bruges udendørs. Mere relevant er nok, at man kan parre to lamper, så man får et trådløst stereo-anlæg. En god idé, når der skal festes i naturen med både musik og lysshow.

Det tredje praktiske element i den nye outdoor gadget er en indbygget Power Bank. Den arbejder uafhængigt af lampens eget batteri til lyset og kan levere 5.000 mAh til opladning af f.eks. smartphones.

Power Bank’en har samtidig kræfter nok til at kunne starte motoren på en personbil eller en mindre offroader, hvis den skulle være gået i stå ude i vildnisset.

EcoLantern er naturligvis bygget meget robust. Den er vand- og støvtæt efter IP67 standarden og tager ikke skade af et mindre fald på jorden.

Hvad koster så denne herlige rå nyhed, som camping- og outdoor-folket vil elske? Fra 130 USD eller ca. 840 kroner….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tal snart i smartphone fra månen