En højttaler i en ægte tennisbold

En peanut passer på

Sommer er sol og glæde, brune ben og ferie, men desværre også højsæson for tyverier. Tusinder oplever hvert år, at deres tasker, laptops, cykler og andre værdisager forsvinder i ferie perioden.

GuardPeanut er en smart og billig ny elektronisk mini-alarm, der holder øje med ens habengut via den smartphone, man alligevel altid har på sig.

GuardPeanut kan sættes til at slå alarm, hvis f.eks. ens taske bliver flyttet, eller hvis en værdisag – der også kan være et barn eller et kæledyr – bevæger sig længere væk end 10 meter fra ejeren end et bestemt antal meter.

Den medfølgende alarm giver både en visuel alarm på mobiltelefonens skærm og drejer godt op for mobilens højttaler, så ingen kan være i tvivl om, at noget er galt.

For de statistik-glade kan GuardPeanut såmænd også vise en oversigt over, hvor meget en ting med alarmen på er blevet flyttet i løbet af en dag eller uge – og hvorhen. Den funktion kan f.eks. bruges til at lave en alarm på køleskabet, kagedåsen eller husets døre og vinduer.

Betegnelsen ”peanut” er ikke helt forkert valgt. Alarmen ligner nemlig en nød i design, og den kan let anbringes overalt med selvklæbende tape, burrebånd eller små skruer.

På billederne er GuardPeanut vist i en opsigtsvækkende lysegrøn udgave, men den fås også i  otte forskellige andre farver, herunder mere diskret sort og brun. Man behøver jo ikke ligefrem at reklamere med, at man har forsynet sine værdisager med en trådløs alarm.

Den smarte  GuardPeanut alarm koster 28 euro – ca. 210 kroner – inklusive en app til iPhone/iPod eller Android. Måske en god idé til feriebagagen….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En højttaler i en ægte tennisbold