Mere farve på Messenger

Vaskemaskine hænger på væggen

Vaskemaskiner er normalt nogle store skrumler, som de fleste mennesker gør en indsats for at gemme af vejen. Ud i bryggerset med dem eller anbragt i en vaskesøjle i badeværelset – eller til nøds under køkkenbordet, hvis man bor i en lille lejlighed.

De tyske designere fra Kurz Kurz mener, at man i virkeligheden burde gå en helt anden vej. Lav vaskemaskiner, der er så pæne at se på, at man gerne vil vise dem frem. Måske endda hænge dem op på væggen.

Forslaget til fremtidens vaskemaskine fra Kurz Kurz er temmelig lille. Den må være til single-husholdninger, hvor der ikke skal vaskes et halvt tons kluns fra flere børn, som spiller bold, rider på heste eller elsker at tumle udendørs i støv og snavs.

De kreative tyske hoveder forestiller sig også, at vaskemaskinen kunne indeholde utraditionel teknik som f.eks. mikrobølger. De kan ”koge” tøjet, forvandle vand til damp, sterilisere og tørre.

Kurz Kurz Design fremhæver, at en væg-ophængt vaskemaskine kræver minimal gulvplads. Desuden kan man placere maskinen i en højde, der er behagelig at bruge. Man skal ikke bøje sig ned.

Sandt nok, men hvad med ledninger og slanger, som er uundgåelige for vaskemaskiner. Både til strøm og til vand. Dem har folk sjældent indbygget usynligt i væggen.

Måske vi skulle lade ideen være fremtidsmusik – og ikke meget andet. I hvert fald med den teknologi, der er til rådighed lige nu….

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mere farve på Messenger