StoreDot er en revolution i mobil-batterier

Twin Peaks vender tilbage om en uge

Intet nyt under solen betyder normalt, at ting er kedelige. I tilfældet ”Twin Peaks” kan det dog være en rigtig god meddelelse.

Den fortæller nemlig, at der vil blive mange gensyn, når kultserien vender tilbage på tv om et par uger efter 27 år, hvor den aldrig blev glemt af trofaste David Lynch fans.

18 nye afsnit er på vej – med det første i dobbelt længde. Det har premiere i USA (på Showtime) søndag den 21. maj.

Til gengæld er der ikke noget nyt om, på hvilken dansk tv-kanal ”Twin Peaks 3” vil blive vist og hvornår. Serien kommer dog helt sikkert – og nok ikke om så lang tid.

De første ”teasere”, som har udsendt på nettet, var lidt tynde – og så var de fyldt med klip fra de gamle afsnit fra 1990’erne. Det er ok for mindernes skyld, men man fik ikke meget indtryk af stemning og personer i den nye omgang ”Twin Peaks.”

Først nu er der kommet noget, som ligner en rigtig trailer. Med klip fra det nye ”Twin Peaks”, der lover en mørk og uhyggelig atmosfære. Det (ilde)varsler godt. Se den her:

https://www.youtube.com/watch?v=vsdRG0mJj-w%20%20

Den nye teaser har titlen ”It Is Happening Again” og giver et kort gensyn med kendte karakterer fra den originale ”Twin Peaks”, der vender tilbage i den nye tredje omgang.

Undervejs ser vi bl.a. instruktør og med-forfatter David Lynch optræde i en rolle, og traileren afsluttes med Kyle MacLachlan som FBI special agent Dale Cooper. Med andre ord er alt ved det gamle.

Historien i den nye “Twin Peaks” afslører Lynch naturligvis ikke nok om. Kun så meget, at handlingen er lagt 25 år efter den oprindelig. Logisk nok, eftersom skuespillerne fra dengang jo også er blevet ældre.

Men mon ikke vi kan forvente, at de nye historier begynder dér, hvor de gamle lod spørgsmål stå åben – og at tiden siden da spiller en væsentlig rolle.

I slut-afsnittet fra anden sæson af Twin Peaks (1991) siger en kvinde i øvrigt til Agent Cooper, at de vil mødes igen om 25 år. Den spådom ser ud til at holde….

Her er en teaser mere, som blev udsendt for en uge side:

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

StoreDot er en revolution i mobil-batterier