Tag en snak med dit lys

Snooz sender alle til drømmeland

Det er almindelig kendt, at ”hvid støj” kan være rigtig godt til at få folk til at falde i søvn. Og især dem, der simpelthen har svært ved at lukke et øje, mens alle andre snuer lykkeligt.

Snooz er en lille bærbar ”white noise” maskine, der skal kunne aflevere lige præcis den rigtige mængde baggrundslyd, som kan sende alle i lokalet – typisk naturligvis soveværelset – en dejlig tur til drømmeland.

Modsat andre lignende maskiner afspiller Snooz ikke bare en digital båndoptagelse. Tænder man på maskinen eller via en app på sin smartphone, begynder Snooz straks at producere de beroligende lyd. De spredes så af en indbygget propeller i den ganske dekorative ”dåse”.

I app’en kan man indstille Snooz præcist til sine individuelle behov og sætte en timer, for hvor lang tid maskinen skal køre. Desuden kan man tilpasse Snooz til lokalets akustiske forhold.

Falder man bedst i søvn til en stille vindens susen, klarer Snooz det. Går det bedre med et lydniveau som fra et startende jetfly – no problem.

Snooz kan køre både på elnet og batteri. Da maskinen samtidig er ret lille, kan man sagtens tage den med på rejse – hvis det er dér, man har sit falde-i-søvn problem. Den søvn-skabende nyhed koster 79 USD eller ca. 550  kroner. Zzzzzzzz….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tag en snak med dit lys