Stolen til en bogorm

En ny Navitimer i brunt

Nu skriver jeg ganske meget om smartwatches på denne blog, men det betyder bestemt ikke, at jeg vil ignorere nye klassiske ure. De er nemlig ofte meget flottere og udstråler en stil og elegance, som de smarte fætre endnu ikke har fundet.

Tag nu denne nyeste udgave af Breitlings ikoniske Navitimer.

Den brune Rattrapante variant er selvfølgelig først og fremmest henvendt til sejlere, men mon ikke flertallet af Navitimers i virkeligheden aldrig kommer til at mærke saltvand og hvide bølgetoppe. De pynter på en herrearm for at markere, at man har klasse og lidt interesse i det maritime.

Indendørs i Rattrapante sidder et helt nyt mekanisk og automatisk værk med det anonyme navn B03. Værket med 28 dele sørger for, at kronografen kører meget præcist ved frekvensen 4 Hz og giver en gang-reserve på 70 timer.

Det nye Breitling ur er 45 mm i diameter med en klassisk brun urskive oven på en urkasse af rustfrit stål eller 18 karat rødt guld.

Købere kan vælge mellem urremme i almindeligt læder eller gummi – eller når det skal være ekstra lækkert – en brun polstret rem i ægte krokodille skind.

Priserne er høje – fra 11.090 USD i stål til 32.895 USD i guld. Det svarer til mellem 79.200 og 235.000 kroner….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stolen til en bogorm