Nu jager Google også Fake News

Stolen til en bogorm

Hvis du elsker at have dine bøger omkring dig altid, bør du bestemt kigge nærmere på denne lænestol. Den vil pynte i alle bogormes dagligstue og kontor.

The Library Chair bliver skræddersyet til hver eneste køber, der kan vælge mellem hyldernes og hyndernes farve – og om sædet skal være i stof, tweet eller læder.

Skal lænestolen se ekstra brugt ud, kan man få den monteret med gammelt og plettet finer, som der har stået utallige kopper te, vinglas, ølkrus og askebægre på.

I alle tilfælde har den utrolige lænestol 27 meter hylder, som man kan fylde med alle sine yndlingsbøger, cd-plader og dvd-skiver – eller en blanding af dem.

Selve stolen er polstret, så den indbyder til mange timers afslapning i selskab med gode bøger og musik. Flyttes kan den såmænd også. The Library Chair kører nemlig på solide møbelhjul med lås.

Meget praktisk for dem, der skriver dagbog, manuskript til en ny bestseller eller vil gemme papirer og en dyr flaske whisky bort fra familien og vennerne, har den kulturelle lænestol en hemmelig skuffe under sædet.

Hvordan man kommer til den, afslører jeg naturligvis ikke her. Skuffen er jo en hemmelighed.

Priserne begynder ved 2.950 USD eller 21.450 kroner….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu jager Google også Fake News