Det lyder som en Astell & Kern

Mere kulør på iPhone musikken

Hvis I elsker jeres dyrt indkøbte Apple AirPod øretelefoner, men hader deres lidt kedelige hvide og kliniske farve, man kan købe dem i – så har ColorWare spændende nyt.

Det amerikanske firma tilbyder nemlig at klæde jeres AirPods om i en af 58 forskellige kulører. Bl.a. også de eftertragtede blank sorte Jet Black, som man kan købe iPhone 7 i.

ColorWare har flere års erfaring med at modificere f.eks. iPhones og Macbooks efter kundernes ønsker. At tage fat i AirPods er oplagt.

Tusinder af mennesker – også i Danmark – har jo Apples trådløse øretelefoner siddende på hver side af hovedet, som om de var øresmykker. Dét kan de blive nu takket være ColorWare.

Jeg vil ikke remse alle 58 kulører op her i teksten, men ColorWare kommer hele farveskalaen rundt. Fra  metallic kulører, der passer til både iPhone og personbilens lak – til pang farver som Spicy Red, Lemonade Yellog, Billiard mørkegrøn. Hybrid mørk orange, Flirt Pink til Fossil lysegrå.

Rigtig smart er, at man kan vælge forskellige farver til selve øre dimserne og æsken, man bærer dem i, når de ikke er i brug. F.eks. rød/hvid til nationale danskere eller blå/hvid til svenskerne.

Endelig kan man stikke forskellige farver AirPods i hvert øre, hvis man synes, at det ser cool ud.

I alle tilfælde kan man vælge, om lakken skal være blank eller halvmat, eller om man vil have en metallic agtig variant af kuløren.

ColorWare gør opmærksom på, at det ikke er helt nemt at omlakere AirPods. Man kan ikke bare nøjes med at dyppe dem i en spand maling.

Man kan dog ikke sende sine gamle AirPods ind til omlakering. Man er nødt til at købe et komplet nyt sæt øretelefoner hos ColorWare.

De koster så mindst 289 USD eller 2.000 kroner, alt efter om I vælger enkelt eller dobbelt farve. Apple tager selv 1.379 kroner for sine hvide AirPods.

Men hvad gør man ikke for sin skønhed og for at vække lidt opsigt…..

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det lyder som en Astell & Kern