Skraldespanden du åbner med din stemme

Smart madbox til børn og voksne

For nogle forældre er det lidt af et cirkus, når der hver morgen skal laves madpakker til børnene – eller for den sags skyld en god madkasse til dem selv.

OmieBox er lidt anderledes end madkasser flest:

Dels er den opdelt i sektioner, der hver for sig er helt tætte og spildfrie. Man kan uden videre putte saftige eller flydende madvarer i madkassen uden risiko for, at indholdet bliver én stor pærevælling.

Dels er en sektion af madkassen isoleret med dobbelte vægge, så man kan have enten varmt eller meget koldt mad med sig.

madpakke 4

Ifølge fabrikanten kan termo-delen af Omiebox holde madvarer lune i mindst fire timer. Godt for supper, pasta, frikadeller eller hvad man eller putter i madpakken.

OmieBox fås i to størrelser og flere forskellige farver. Alle er forsynet med en praktisk bærehank, som man klikkes op og i.

Har man frugter eller råkost med i kassen, kan samme isolerede rum holde madvarerne kolde og friske i timevis.

madpakke 2

Madkassen – en såkaldt ”bento box” – er den første af slagsen, der kan ”lagre” varmt og koldt på samme tid – og som også er helt spildfri.

På grund af boksens farver er målgruppen nok mest mindre børn, men i USA siges den praktiske madkasse også at have fundet mange voksne brugere.

Priserne på OmieBox begynder ved 39 USD eller ca. 275 kroner….

madpakke 6

 

madpakke 3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skraldespanden du åbner med din stemme