Hvem har de rappeste net forbindelser?

Historien om Sony (video)

Jeg vil slutte dagen af med lidt underholdende historie undervisning – på video.

Alle kender jo Sony. De fleste enten har ejet eller har flere Sony apparater stående i deres hjem. Som tv, som smartphone, som spillekonsol, Hi-Fi system, video, musik afspiller osv. osv.

Bare denne lille opremsning viser den utrolige bredde af vigtige opfindelser, som den japanske elektronik gigant har øst ud siden de tidlige dage i 1945.

Folk med et par år på bagen vil nikke genkendende til transistor radioen, Trinitron tv, Betamax videobåndoptagere, cd-afspilleren, spejlrefleks kameraer, den bærbare Walkman kassette afspiller eller Playstation.

Og alle yngre uvidende burde kende disse elektroniske nyskabelser, fordi de er vigtige for det, de og vi i dag lader os underholde og informere af.

Denne nye YouTube video fra Business Casual beskriver historien ganske fremragende – og den kommer hele vejen rundt:

Ud over elektronikken hører vi også om Sony Music Entertainment, Sony Pictures Entertainment, Sony Digital Production, Sony Pictures Home Entertainment og Sony Pictures Television. De er nemlig også alle Sony.

Brug 11 minutter af jeres kostbare tid til lidt historie undervisning. Videoen kan varmt anbefales….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem har de rappeste net forbindelser?