Volta skaber naturligt IT på skrivebordet

Skraldespanden du åbner med din stemme

Jeg ved godt, at affaldsspande som regel rangerer meget lavt i møblementet – ligegyldigt om de står i køkkenet, på kontoret, i børneværelset eller på toilettet.

Det er da heller ikke skraldespande, der har stået først, da elektronik designerne skulle udstyre gadges og husgeråd med moderne betjening.

Måske designerne nu har opdaget, at der står affaldsspande overalt – i alle hjem, på alle kontorer – så der faktisk er en enorm målgruppe for noget nyt og spændende.

affaldsspand stemmer 1

I hvert fald har jeg på det seneste set flere eksempler på affaldsspande med trådløs fjernbetjening eller spande, der åbnes med en håndbevægelse hen over dem.

Helt ny er Simplehumans affaldsspand, som man taler til. Sig ”open can” eller ”open sesame” – og spanden vil aflyde ved at løfte toppen. Tilsvarende vil kommandoen ”close” få spanden til at lukke.

Det er da smart. Især, hvis man får at vide, at affaldsspanden også fungerer, hvis man har mistet sin stemme eller munden fuld af mad.

Så kan man blot bevæge hånden eller noget andet hen over toppen af spanden, og dens infrarøde sensorer vil gøre arbejdet døgnet rundt. Selv i mørke.

Simplehuman Open Sesam Can er pænt designet i plastik eller rustfrit stål. Den kommer på markedet den 20. marts til priser fra 180 USD – ca. 1.250 kroner….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Volta skaber naturligt IT på skrivebordet