Nu er Vespa også en robot

LEGO Life er et socialt medie for alle små “klods majorer”

Mange forældre holder igen med at give tilladelse til, at især mindre børn får adgang til sociale medier. Farerne fra misbrug, fejlagtige indkøb osv. er for store til at slippe ungerne løs på internet.

Derfor er det nok generelt klogt at forhindre mindre børn i at få en social media konto. Og selv når de bliver teenagere – at holde lidt øje med, hvordan børnene reagerer efter at have været på nettet.

LEGO forsøger sig nu alligevel med et socialt medie, der er specielt til mindre børn.

I LEGO Life kan børnene bygger deres egne emojis.

Målet med LEGO Life er at give vores yngste medborgere en online platform, hvor de kan vise og dele deres LEGO kreationer med andre børn.

LEGO har tidligere lavet online communities, men ingen af dem har været lige børne-venlige – især ikke for mindre børn. Det nye LEGO Life skal være anderledes og kommunikere, som nu den aldersgruppe gør.

Ud over at dele fotos af deres LEGO konstruktioner kan ungerne kommentere andres byggerier, poste billeder eller bruge specielt designede LEGO Life emojs. Undervejs sørger LEGO for at lægge forskellige konkurrencer ind i det sociale medie.

LEGO Life er også et magasin på papir, der kommer med posten fem gange om året.

 

LEGO Life henvender sig til børn mellem fem og 13 år, og brugerne vil nok typisk være små entusiaster, der er dygtige til at sætte plastik klodserne sammen til noget flot.

For at gøre LEGO Life så sikkert og ufarligt som muligt bliver brugernavne sat sammen af tilfældig ord, og profilbilleder er fotos af LEGO mini figurer.

På den måde håber LEGO, at man kan forhindre, at børnenes personlige informationer slipper ud til fremmede via internet.

LEGO Life er desuden udstyret med filtre, der overvåger kommunikationen i det sociale medie. Filtrene styres af voksne, der kan bryde ind i dialogen og agere som moderatorer og ordstyrere.

Helt digitalt er LEGO Life nu ikke helt. LEGO vil nemlig fem gange om året udsende et magasin på papir med posten til alle LEGO Life medlemmer. Magasinet indeholder tegneserier, konkurrencer og nyt om yndlings figurerne i det sociale medie.

LEGO Life fungerer via gratis apps, som kan downloades fra Apples App Store og Google Play….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu er Vespa også en robot