Facebook får snart ny indboks

Char-Broil har internet og infrarød

Vi har snart slutningen af januar – og så må det vel være rimeligt nok at tænke lidt frem i tiden. F.eks på, om sommerens grill skal udskiftes med det nyeste på markedet.

Mange har jo taget hul på tingenes internet og sørget for, at både tv, stereo anlæg, mobil telefoner, computere, alarmer, køleskabe, vækkeure og termostater i hjemmet kan gå online.

Det logisk næste skridt må vel så være havegrillen. Trådløse grill termometre er ikke nok længere. Nu skal hele grill tilberedningen styres fra en smartphone, tablet eller laptop.

Char-Broils nye SmartChef TRU-Infrared Gas Grill er formentlig ”state-of-the-art” af, hvad man kan købe af havegrill lige nu.

Den har indbygget Wi-Fi og en medfølgende app, der lader grill-mesteren tjekke alt fra kødets indre temperatur, brænder status, forventet rest-tid for stegning til status for gasflaskens indhold.

Med andre ord behøver grill-mesteren ikke længere rende frem og tilbage til havegrillen.  I stedet kan han eller hun blive siddende ved bordet sammen med gæsterne og drikke en lille en, mens madlavningen overvåges på en lille skærm foran vedkommende.

Char-Broils app kan i øvrigt meget mere end overvåge. Den har også online adgang til et stort bibliotek af opskrifter og gode råd, der ligger i ”skyen”.

Og måske allermest praktisk: Den nye super gadget til terrassen kan ikke kun holde styr på en enkelt madvare på grillen. Via appen kan man holde styr på flere ad gangen, så de får præcist den individuelle tilberedning, man ønsker.

Char-Broils nye SmartChef TRU-Infrared Gas Grill har tre blus og infrarød tilberedelse, der ifølge fabrikanten sikrer 50 pct. mere saftige bøffer. Prisen i USA er 800 USD eller ca. 5.700 kroner….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Facebook får snart ny indboks