Træd varsomt på Nintendo

Nostalgia har toaster til bacon

Morgenmad er godt. Morgenmad med bacon er endnu bedre. Blot er der det lille problem, at tilberedningen af bacon let bliver til en fedtet og sprøjtende opgave.

Det amerikanske firma med det herlige navn Nostalgia Electric løser bacon opgaven på en både elegant og renlig facon.

Firmaets Crispy Bacon Express er en slags brødrister til de røgede grise striber.

Den oprette måde at stege/riste bacon på sender automatisk det flydende fedt ned i en opsamle skuffe, der hurtigt og nemt kan tømmes og rengøres efter brug.

Samtidig kan man så eller sidde og følge stege processen af sin bacon helt uden at få fedtede fingre. Man skal blot huske at indstille på forhånd på maskinens belyste timer hjul, hvor længe kødet skal steges.

Op til seks bacon skiver kan steges ad gangen. Efter brug kan non-stick ristefladerne og låget foran dem tages af og gøres rent med opvaskemiddel og varmt vand.

Jeg ved godt, at der ikke er meget elektronik og tingenes internet i Bacon Express, men maskineriet viser jo, at ”old fashioned” mekanik kan fungere rigtigt godt. Desuden tror jeg, at Nostalgia nyheden kunne være en oplagt idé at have stående på køkkenbordet hos rigtigt mange bacon elskende mennesker.

Nostalgia bacon risteren koster 40 USD eller ca. 280 kroner….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træd varsomt på Nintendo