Hvis iPad ikke kan blive dyr nok

Mobilen barberer og renser

(Foto: Remax)

Påstanden om, at man efterhånden kan bruge sin smartphone til de utroligste ting, bliver bekræftet af denne nye gadget fra Kina.

Det er nemlig en kombineret shaver og des-infektions-maskine, som man kan montere på sin mobiltelefon og bruge som praktisk hygiejne-hjælper, man har med overalt. For det har man jo med sin smartphone.

Den nye Remax Smartphone OTG UV Mini Shaver 2.0 kan ikke kun få skægget til at forsvinde på et øjeblik med sine skær, der roterer med 6.500 omdrejninger i minuttet. Smart, når man lige vil smukkesere sig inden et vigtigt møde.

(Foto: Remax)

Remax rummer også en ultra-violet enhed, hvis stråler renser huden i ansigtet super effektivt. Omkring 99 procent af bakterier, virus, pollen og andre små ulækkerheder bliver fjernet fra ens åsyn.

Som en ekstra finesse fortæller Remax, at de ultra-violette stråler kan bruges til at tjekke, om de pengesedler, man har fået udleveret, er ægte eller falske. Fin idé for folk, der rejser meget i udlandet.

Shaver-delen skal være lige så effektiv som andre gode barbermaskiner. Skærebladnee er frermstillet af ædelstål og kan vaskes under en vandhane. Strømmen henter Remax fra mobiltelefonen, den monteres på.

(Foto: Remax)

Den nye gadget fås i tre varianter: En med Lightning stik, så den passer til iPhone. En anden med USB-C og en tredje med det mindre mikro-USB stikke – begge til Android mobiler.

Lige nu bliver den skægge nyhed primært solgt via Kinas store online supermarkeder som Tmall eller AliExpress. Her koster enheden omkring fem US dollars eller ca. 30 kroner.

Det er da ikke dyrt….

(Foto: Remax)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvis iPad ikke kan blive dyr nok