LinkedIn har nu 500 mio. brugere

Sådan har I ikke set Hi-Fi før

Ermenegildo Zegna. Måske ikke verdens mest kendte navn, mens mange modebevidste vil sige, aha dyre jakkesæt, skjorter og sko til mænd samt kostbare accessories til herrerne.

Den italienske designer mener nu, at det næste er ørerne – og well også øjnene på samme person – der skal forkæles.

Ergo er den gode Zegna med det uendeligt lange fornavn gået i Hi-Fi sektoren og skabt en serie flotte audio gadges belagt med italiensk læder – en grammofon, et sæt hoved- og et sæt øre-telefoner.

Italienerne har hentet hjælp hos New York baserede Master & Dynamic, der fremstiller high-end Hi-Fi i den dyre klasse. Så kvaliteten af mekanik og elektronik er i topklasse.

Zegna gør så apparaterne mere ekstravagante og æstetiske at se på ved at væve læder uden på de ellers sorte overflader.

Samme læder outfit kan man finde på hovedtelefonernes ”ørekopper”og på den tilhørende bordstander, på de mindre øretelefoner og på de medfølgende bæretasker.

Især pladespilleren er flot i sine nye klæder – synes jeg. Men ikke et ord om pris endnu. Måske klogt nok, for Ermenegildo Zegna er ikke ligefrem kendt for lave priser. En almindelig polo koster f.eks. over 3.000 kroner….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LinkedIn har nu 500 mio. brugere