Stor Mini mobil fra LG

Ferrari feeling ved skrivebordet

Alle, der har prøvet at køre eller køre med i en Ferrari eller i en anden high-end sportsvogn, vil vide, at man sidder støbt i sæderne.

Det er en helt anden oplevelse i ergonomi end at køre i en billigere dagligdags personbil, selvom deres sæder også kan være ganske ok. Blot dur de ikke til at race rundt i sving med.

Ferrari fornemmelsen kan man nu overføre til sit kontor. Det italienske møbel mærke Poltrona Frau har nemlig lånt et par designere fra den berømte sportsvogns fabrik i Marinello til at skabe en ny generation af President og Executive kontorstole.

Poltrona Fraus Cockpit nyheder fås i sort, hvidt eller rødt læder i den rigtige Ferrari nuance. Designet er som taget direkte fra en super sportsvogn, og jeg kunne sagtens forestille mig, at kontordyrene med sådan en stol vil sidde og sige ”brmmmm” hele tiden og dyrke racerspil på deres laptop eller smartphone.

President varianten fra Poltrona Frau har en højere ryg end Executive. Efter sigende opnår man også bedst den ægte Ferrari feeling i ”præsidenten”.

Den lidt lavere og billigere Executive har dog også siddekomfort i særklasse, og måske den snarere giver en fornemmelse som at køre i en gocart med Ferrari motor.

Under alle omstændigheder kommer ens kontor til at se en hel del hurtigere ud end tidligere. Mon det så også gælder arbejds-tempoet….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stor Mini mobil fra LG