Polestar laver mountain bike

Her er Motorolas nye Razr

(Foto: Weibo)

Tilbage omkring årtusinde-skiftet havde Motorola stor succes med sin lille klap-mobil Razr, der så frækkere ud end rivalerne fra Ericsson, Nokia og Alcatel.

For et par år siden fulgte Motorola med i første parket, da folde-moden ramte smartphones.

Denne gang blev den nye Moto RAZR bestemt ikke nogen succes. Den så sådan set smart ud, men den var for svagt ”motoriseret” og alt for dyr til, at det store publikum ville kaste sig over telefonen.

I stedet har Samsung nærmest monopol på klap-sammen-smartphones med sine Galaxy Flip og Fold modeller. I hvert fald her i Europa.

Nu vil Motorola åbenbart gøre et tredje forsøg. I Kinas sociale medie Weibo er dukket både fotos og en video op, hvor en repræsentant for Lenovo – der i dag ejer Motorola – viser den nye Moto RAZR 2022 frem ved en præsentation.

Designet minder nu om Samsungs Galaxy Flip model, og RAZR 2022 ser meget slankere ud end sin forgænger.

Indenbords sidder den seneste nye Snapdragon 8+ Gen 1 processor med op til 12 GB RAM og 512 GB lager. Det er noget af en opgradering af den tidligere noget brystsvage RAZR. Batteriet er på beskedne 3.000 mSAh.

Den indvendige skærm, som foldes op, er på 6,7 tommer, Full HD+ og hurtig 120 Hz opdatering.

Der er tale om et fleksibelt P-OLED display med et helt nyt hængsel mellem telefonens to halvdele. Den udvendige skærm er på tre tommer.

Motorola Moto RAZR 2022 får to kameraer, hvor det ene er på 50 megapixel og ultra- vidvinklen på 12 MP.

Den ny folde-mobil skal lanceres senest i august. Prisen ventes at blive 1.149 euro eller ca. 8.700  danske kroner. Det er meget billigere end den gamle RAZR 2,

Chefen for Lenovo Mobile i Kina – Chen Jin – viser den nye Motorola Moto RAZR 2022 frem ved en præsentation. (Foto: Weibo)

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Polestar laver mountain bike