Spirende audiofil – se her

LEGO på rullesten

(Foto: LEGO)

Det kunne være skægt at se Mick Jagger tumle rundt i LEGO House i Billund eller følge Keith Richard, mens han kørte i et Legolands legetog.

Det kommer vi dog næppe til at opleve, men ok – man ved aldrig. Til gengæld er det ganske vist, at LEGO har designet en kopi af Rolling Stones’ berømte tunge-logo i plastik-klodser.

Stones har aldrig været noget for små børn, og det er det nye LEGO Art The Rolling Stones 31206 byggesæt bestemt heller ikke. 1.998 dele består det af, og LEGO anbefaler, at man er over 18 år, før man kaster sig ud i udfordringen.

(Foto: LEGO)

Det nye byggesæt er skabt i anledning af, at verdens måske mest berømte rockband har 60-års jubilæum i år.

De ikoniske tunge og læber er 10 år yngre og stammer fra Rolling Stones’ ”Sticky Fingers” album.

Fra den plade kan man så ganske passende spille klassikere som hittet ”Brown Sugar” eller det ligeledes gode ”Wild Horses” på fulde drøn over sine højttalere eller hovedtelefoner, mens man kæmper med de mange LEGO-klodser.

(Foto: LEGO)

LEGO har også sørget for, at soundtracket følger med i digital form, når man køber byggesættet. Soundtracket indeholder bl.a. et interview med den grafiske designer John Pasche, der er manden bag det originale tunge-logo.

Når kunstværket er færdigt, måler det 57 gange 47 centimeter. Det kommer fordelt på otte bundplader, med en ramme af LEGO og to ophæng.

LEGO Art The Rolling Stones (31206) udsendes omkring den 1. august og skal koste den nette sum af 1.399 kroner….

(Foto: LEGO)

(Foto: LEGO)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spirende audiofil – se her