Telia kommer ind hos Norlys

Lenovo hopper med i klassen

(Foto: Lenovo)

Det er åbenbart årstiden, hvor it-fabrikanterne har travlt med at præsentere nye produkter til næste skoleår.

I hvert fald har Logitech netop lanceret en digital pen til børn med Chromebook laptops, mens pc-giganterne Lenovo, HP og Acer har travlt med at vise nye bærbare, der er skræddersyet til skolebørn.

Hos Lenovo hedder nyhederne 10w og 13w Yoga, og de er henholdsvis en solid tablet og en to-i-en laptop, der også kan fungere som tablet.

Begge maskiner er bygget på Lenovos vel-afprøvede hardware platforme og leveres som standard med Windows SE i en special-udgave.

Styresystemet har bl.a. fået tættere kontrol med app installation, app-åbning på fuld skærm og flere administrative funktioner, som en lærer kan fjernstyre.

(Foto: Lenovo)

Derudover har Lenovo indbygget sin NetFilter software. Det er et sikkerheds-lag på Windows, som kan blokere for usikkert indhold fra internet.

Lenovo 10w tabletten kører med en Qualcomm Snapdragon 7c processor, 8 GB RAM og 128 GB lager, Skærmen er på 10,1 tommer, og nyheden har både et webcam på 2 megapixel og et kamera på 8 MP.

Som ekstra-udstyr fås et tastatur, der forvandler tabletten til en lille laptop. Den danske pris kendes ikke endnu, men i USA skal Lenovo 10w koste 329 dollars eller ca. 2.200 kroner.

Lenovo 13w Yoga er noget mere kraftig med sin AMD Ryzen 5000 motor, 16 GB RAM og 512 GB lager. Skærmen er på 13,3 tommer og viser billeder i Full HD kvalitet (1.080 punkter). Her er prisen 749 dollars eller ca. 5.000 kroner….

Ifølge Lenovo skal de to skole-computere kunne købes fra april….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Telia kommer ind hos Norlys