Her er de mest populære iPhone apps

Tesla til aktive børn

(Foto: Tesla)

Tesla er åbenbart i julehumør. Kun et par dage efter, at Tesla lancerede en lille fløjte til en fyrstelig pris af 50 dollars, følger nu årets julegave til familiens børn.

Det er en mini-ATV med elmotor, der henvender sig til aktive børn fra otte år og opefter. Tesla nævner ikke nogen øvre alder, men eftersom den nye Cyberquad maksimalt kan bære kørere op 68 kilo, sætter det vel de naturlige grænser.

Den seje fire-hjuls-drevne nyhed rummer en elmotor og et lithium-batteri ligesom farmands store Tesla elbil.

Cyberquad har dog en lav tophastighed på 16 km i timen, som den kan holde over afstande på 15 miles eller 24 kilometer. Så skal ATV’en lige en tur i stikkontakten.

(Foto: Tesla)

På billeder og video ser Cyberquad ganske solid ud med sit stel i rustfrit stål, affjedrede sæde, justerbare affjedring og LED-lamper for og bag. Desuden kan forældre begrænse ATV’ens kræfter og hastighed via en app på deres mobiltelefon.

Teslas Cyberwhistle fløjte hører til de mere kuriøse påfund, som verdens største fabrikant af elbiler har vist en hel stribe af gennem årene.

Fløjten er designet som en mini-udgave af Teslas meget omtalte Cybertruck pick-up, som endnu ikke er kommet til salg.

Ideen er som sådan meget sød, men det er prisen bestemt ikke. Med 50 dollars eller ca. 330 kroner er den lige så vanvittig som Apples pudseklud til 179 kroner.

Her err Teslas dyre fløjte, der blev udsolgt på få timer (Foto: Tesla)

Det afskrækker dog ikke Tesla fans. De købte fløjten som varmt morgenbrød hos bageren. Efter få timer var Cyberwhistle udsolgt.

Om det samme vil ske med den nye Cyberquad ATV til børn, vil tiden og prisen vise. Nyheden koster 1.500 dollars eller ca. 10.000 kroner.

Mange kunne sikkert godt bruge den som en julegave, men Tesla tør ikke garantere, om man kan levere inden højtiden. Også Cyberquad er ramt at den globale Supply Chain krise.

I øvrigt sælges ATV’en kun via Teslas amerikanske hjemmeside….

(Foto: Tesla)

(Foto: Tesla)

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her er de mest populære iPhone apps