Huawei stadig bedst i mobilfoto

Logitech bliver legende

(Foto: Rodnae / Pexels)

E-sport og gaming er blevet så populære i de seneste par år, at de er blevet professionaliseret på et niveau, der kan sammenlignes med store sportsarter som tennis, fodbold eller Formel-1.

Udøverne skal gå i det rigtige tøj, sidde i specielle stole og naturligvis bruge det bedste gear, der måske kan gøre dem til mestre i et computerspil.

Samtidig er der kommet imponerende sponsorater og kommercielle samarbejder på kryds og tværs. Med andre ord er der store penge i e-sport for alle parter.

Det seneste partnerskab blev annonceret i dag mellem den store tilbehørs-specialist Logitech G og software-huset Riot Games, der står bag spil-bestselleren ”League of Legends.”

Det er dyrt at erhverve sig en computermus, hvis den skal have de rigtige farver og det rette logo på. (Foto: Logitech G)

Logitech G vil således skræddersy en række produkter, der både i design og kvalitet passer til de store krav, ”League of Legends” mestre og de mange, der gerne vil være det, stiller til deres gear.

Udstyret er Logitechs G Pro X Gaming Headset, G Pro Wireless Gaming Mouse, G Pro Mechanical Gaming Keyboard og G840 XL Gaming Mouse Pad, der alle fremstår i ”League of Legends” karakteristiske Hextech look.

I ”League of Legends” er Hextech den magiske teknologi, der driver regionerne Piltover og Zaun. Hextech er geometrisk i design og skal være inspireret af art deco arkitekturen.

Alle de nye produkter kan købes i dag på www.logitechg.com og hos udvalgte danske forhandlere.

Priserne er 999 kroner for headsættet, 999 kroner for tastaturet, 999 kroner for musen og 429 kroner for musemåtten….

(Foto: Logitech G)

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Huawei stadig bedst i mobilfoto