HBO blæser til priskrig

Brug grøn tidsregning

(Foto: Triwa)

Det er blevet trendy at genbruge plastik, som vi mennesker har kastet bort i naturen og i verdenshavene, hvor affaldet både forurener og dræber dyr og levende væsener.

Hos Apple er MacBooks f.eks. for en stor del fremstillet af genbrugt aluminium, mens den hollandske mobilfabrikant Fairphone bygger sine covers af omsmeltet plastik.

Det samme er tilfældet med de svenske Triwa armbåndsure. Med dem på håndleddet kan man vel tale om, at man er gået over til en grøn tidsregning.

(Foto: Triwa)

Den nye Triwa Ocean Plastic Watch Collection har ikke kun urkasserne fremstillet 100 procent af indsamlet plastik affald fra verdenshavene. Urene har også et maritimt design, så man hele tiden bliver mindet om deres oprindelse.

Triwa urene har f.eks. tre-dimensionelle bølger vist på urskiven og store selvlysende visere, som ikke er til at overse. De ligger godt beskyttet under et buet mineralglas, der er vandtæt ned til 100 meter. Indendørs sidder et japansk Miyota quartz urværk.

Urene i den grønne kollektion koster fra 1.095 kroner….

(Foto: Triwa)

(Foto: Triwa)

(Foto: Triwa)

(Foto: Triwa)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HBO blæser til priskrig