Ny pengeby til børn

Vask hænder smartere

(Foto: Amazon)

Under Corona pandemien har vi skullet vænne os til at vaske hænder meget oftere, end vi plejer. Men husker vi nu også at gøre det?

Hvis ikke har Amazon udviklet en ”smart” sæbe-dispenser, der kan minde os om at rense forpoterne – og at det skal foregå i mindst 20 sekunder.

Den nye – kloge – sæbe-automatik arbejder naturligvis via Wi-Fi og fungerer som en del af det smarte hjem. Den kan sågar styres med ens stemme via Amazons personlige Alexa assistent.

Amazon forestiller sig, at den nye Smart Soap Dispenser bliver brugt sammen med trådløse Echo højttalere og andre gadges i den moderne husholdning som f.eks. mobiltelefon styrede mikrobølge ovne, køkkenure og køleskabe eller det intelligente spejl i badeværelset.

På siden af den nye sæbe-automat sidder en stribe af LED lamper, der tæller ned fra 20 sekunder til nul. Så ved man – eller børnene – når de har skrubbet hænderne længe nok.

(Foto: Amazon)

Er det for kedeligt, har Amazon flere tricks på lager: Mens man vasker hænder, kan man f.eks høre sin yndlings-melodi spillet eller en god joke fortalt.

Selve sæbe-automaten har hverken højttaler eller mikrofon indbygget, så den slags effekter kan man kun få glæde af, hvis man stiller en trådløs Amazon Echo højttaler i nærheden.

Amazon fortæller, at nyhedens indbyggede batteri kan holde i tre måneder på en opladning. Selve dispenseren kan rumme 3,5 deciliter sæbe.

Den nye Smart Soap Dispenser skal koste 55 dollars – ca. 350 kroner. Ikke just billigt. Amazon sætter den til salg i USA fra i morgen onsdag. Om den også kommer til Danmark, kan jeg ikke sige….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny pengeby til børn