Her bliver Corona til mode

3 åbner mere til EU

(Foto: Rottonara / Pixabay)

Mange danskere planlægger at holde deres sommer i det europæiske udland nu, hvor rejse-restriktionerne er blevet lempet, og Corona-passet også fungerer (nogenlunde) uden for Danmarks grænser.

Hvis danskerne har mobilen med og samtidig er abonnent hos teleselskabet 3, kan de glæde sig over, at de kan bruge mange flere data på rejsen end normalt.

Fra den 12. juli og året ud fjerner 3 nemlig sit normale loft på 25 GB om måneden for mobildata i Europa.

Fremover har man adgang til den fulde mængde af data, der ligger i ens 3LikeHome og 3LikeHome Pro abonnement i Danmark. Det vil f.eks. være 30 og 50 GB eller for den sags skyld fri data.

Data-forhøjelsen gælder både 3’s private og erhvervs-kunder. Det omfatter alle EU-land plus Norge, Island, Liechtenstein og Storbritannien.

(Foto: 3)

Hos 3 har man allerede i nogle uger kunnet se en kraftig stigning af abonnenter, der har mobilen med i udlandet.

I midten af juni målte 3 således en stigning på 68 procent i antallet af kunder, som brugte mobile data, mens de var i andre lande  – sammenlignet med situationen for et år siden.

Sverige og Tyskland er altid de mest populære destinationer – og er det fortsat. Spanien, Frankrig og Italien ligger også med i toppen.

Med 3LikeHome kan man ringe, sms’e og surfe løs på mobilen til samme pris som derhjemme i 72 lande verden over-

Normalt ligger der et dataloft på 25 GB om måneden. Det er dette loft, som 3 har fjernet – eller rettere løftet – for landene i EU og EØS. Det normale dataloft på 25 GB gælder fortsat i alle øvrige 3LikeHome-lande.

3LikeHome er inkluderet i alle Fri Tale- og bredbånds-abonnementer for privatkunder….

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her bliver Corona til mode