Amazon banker på døren

Sennheiser bliver billigere

Foto: Sennheiser)

Tyske Sennheiser hører til veteranerne i audio og professionel lyd. Firmaets hovedtelefoner og mikrofoner sidder på og foran hovedet på utallige Hi-Fi entusiaster og studiefolk verden over.

Sennheiser har samtidig stået for høj kvalitet og ditto pris. Det har vi ikke mindst set med Sennheisers sublime trådløse øretelefoner.

I maj blev forbruger divisionen af Sennheiser solgt til den schweiziske høreapparat gigant Sonova, der bl.a. gerne vil bygge bro mellem høreapparater og hovedtelefoner.

Noget kunne tyde på, at det schweiziske opkøb også betyder, at Sennheiser produkter bliver billigere i fremtiden.

I hvert fald er det første produkt efter overtagelsen den hidtil mest prisgunstige trådløse øretelefon – nemlig de nye Sennheiser CX True Wireless Earbuds (TWS).

De første anmeldelser fra udlandet siger, at Sennheiser CX True Wireless leverert bedre lyd end Apples AirPods – til den halve pris. Foto: Sennheiser)

CX True Wireless modellen bruger Sennheisers egen TrueResponse højttaler – transducer – der lover Hi-Fi lyd i stereo med dyb bas, naturlig mellemtone og ren detaljeret diskant.

CX TWS kommer også med den nyeste Bluetooth 5,2, aptX lydkvalitet, to mikrofoner i hver side samt stemme-styring via både Apple Siri og Google Assistant.

Sennheiser lover ni timers spilletid på en batteri-opladning og det tre-dobbelte, hvis man lægger øretelefonerne i bæreæsken, når de ikke er i brug.

Øretelefonerne er samtidig vandtætte efter IPX4 standarden. Det betyder, at man godt kan have dem på i regnvejr. De tåler også sved ved motion og fitness, men man skal ikke have dem på i bade eller, når man svømmer.

Til gengæld får man ikke aktiv støjreduktion (ANR) til den for Sennheiser lave pris på 990 kroner. CX True Wireless kommer til salg den 8. juli i farverne matsort eller mathvid….

CX True Wireless spiller i ni timer på en batteri-opladning – i 27 timer, hvis man husker at lægge øretelefonerne i den medfølgende bæreæske, når de ikke er i brug. (Foto: Sennheiser)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Amazon banker på døren