Fodbold øger mobiltrafik

Flere stik til Mac mini

(Foto: Satechi)

Apples lille Mac mini computer har mange fordele: Først og fremmest er den lille og elegant, så den ikke fylder det halve skrivebord ved siden af pc-skærmen.

Mac mini har dog også sine svagheder. Dem opdager man senest, når man gerne vil forbinde flere eksterne enheder. Den har alt for få stik og konnektorer for en stationær pc.

Den amerikanske tilbehørs-specialist Satechi har præsenteret en smart ny løsning, der ikke går ud over Mac minis elegante design. Det gælder også for den seneste nye model med den kraftige Apple M1 processor ombord.

(Foto: Satechi)

Satechi kalder sin nyhed for Stand & Hub – og det er præcist, hvad den er. Udvidelsen fungerer som en fod, man sætter sin Mac mini på.

Voila – så har man en USB-C dataport på 5 Gbps, tre USB-A stik, skuffer til både microSD og SD kort samt et klassisk hovedtelefon stik til sin rådighed. Alle placeret bekvemt på fronten under Mac computeren.

Satechi Stand & Hub kommer i præcis den samme sølvfarve som Mac mini. Den forbindes til computeren via en enkelt USB-C forbindelse og passer rent fysisk til Mac mini fra 2018 og nyere.

Den amerikanske pris er 100 dollars eller ca. 640 kroner. Prisen i danske butikker kendes endnu ikke….

(Foto: Satechi)

(Foto: Satechi)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fodbold øger mobiltrafik