Lille laptop med stort 5G

Baby Bugatti er et hit

(Foto: The Little Car Company)

Efter flere års udvikling og forberedelse er den britiske bilfabrik Litte Car Company begyndt at levere de første af i alt 500 baby-bugatti’er til sine kunder.

De eldrevne køretøjer er kopier i mini-størrelse af Bugattis måske berømte sportsvogn gennem tiderne – Type 35 fra 1926.

Baby II bygges i tæt samarbejde med den nuværende Bugatti fabrik, der ejes af VW koncernen. Den sælger super-sportsvogne til millioner af kroner stykket.

De 500 elbiler i klassisk design er udsolgt på forhånd: De fleste af dem ender i garagerne eller stuerne hos samlere.

Nogle af dem er formentlig også købt af millionærer som legetøj til deres børn. Når farmand har en stor Bugatti, skal sønneke selvfølgelig have en Bugatti Baby II.

(Foto: The Little Car Company)

Et enkelt eksemplar er landet i en af Emiraternes lufthavne – Al Maktoum International Airport – hvor især private jets starter og lander.

Her kan man via flyselskabet Jetex booke en Bugatti Baby II side om side med en Rolls-Royce, Bentley, Cadillac eller Mercedes S-klasse i normal størrelse.

Jeg garanterer for, at man vækker mere opsigt i Dubais gader og ved ankomsten til sit forretningsmøde, hvis man ankommer i den lille elbil end i en stor og dyr limousine. Dem er der i forvejen masser af på gader og veje i Dubai.

Ligesom Bugattis hyper-sportsvogne fra fabrikken i Molsheim i Alsace-Lorraine er de britiske Baby II fra The Little Car Company håndbyggede og indrettet helt efter kundens ønsker.

Baby’erne er fremstillet af aluminium og kulfiber. De drives frem af moderne og forurenings-fri elmotorer, der henter deres kræfter fra et 2,8  kWh batteri.

Flyselskabet Jetex har fået en Bugatti Baby II som VIP transport af kunder i Dubai. (Foto Luxury Launches og The Little Car Company)

Den lille Bugatti i Dubai er lakeret i ”Jetex Orange” og er forsynet med en del ekstra-udstyr for at få lov til at køre på offentlig vej.

Det er bl.a. LED-lys for og bag, bremse-lamper, kofangere, forstærkede bremser, blinklys i siderne og undervogns-beskyttelse. Det sidste er for at gøre baby-bugatti’en en smule terræn-gående. Et ”must” i Emiraterne med de store ørkener.

Endelig har kunden i Dubai forlangt, at hans lille Bugatti ankommer i en special-bygget  transport-kasse.

Den beskyttede ikke kun Bugatti’en på sin flyvetur med cargo-fly fra London til Dubai. Kassen giver os en effekt af en julegave, der bliver pakket ud. En gimmick over for kunderne, når de overtager bilen i lufthavnen.

En anden af de allerførste Baby II biler er ankommet hos en privat Bugatti samler i Belgien. Her kommer den til at stå side om side med en ægte Bugatti Type 35 og adskillige andre gamle Bugatti’er fra før anden verdenskrig.

(Foto: The Little Car Company)

The Little Car Company fremstiller sin Bugatti Baby II i tre forskellige modeller – Base, Vitesse og Pur Sang.

Vitesse og Pur Sang bruger samme elmotor, men sidstnævnte disker op med ekstra luksus og flotte hånd-formede aluminiums-detaljer. Det tager over 200 timer at samle en baby-bugatti.

Basis-modellen kan indstilles til to motor-ydelser: Novice begrænser tophastigheden til 20 kilometer i timen og 1,3 hestekræfter, mens Expert leverer 5,4 hk og en topfart på 45 km/t,

Vitesse og Pur Sang udgaverne har en ekstra Performance Mode, der øger til 13,4 hestekræfter og  70 kilometer i timen på toppen.

Hver køber bliver automatisk medlem af den eksklusive Bugatti Owner’s Club og The Little Car Club. De giver bl.a. adgang til at afprøve sin baby på en række kendte racerbaner verden over….

Den belgiske Bugatti samler kan nu også kalde en Baby II sin egen. (Foto: The Little Car Company)

Hver baby-bugatti skræddersys til kunden. Her ses på det håndlavede trærat, at bilen går til flyselskabet Jetex i Dubai. (Foto: The Little Car Company)

(Foto: The Little Car Company)

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lille laptop med stort 5G