Har vi brug for et 3. øje?

Lyt og rens

(Foto: LG)

Sydkoreanske LG er kendt for fine tv, hårde hvidevarer og glimrende computer-skærme, men bestemt ikke øretelefoner.

Det er en skam, for LG’s TONE Free har fået gode anmeldelser for især lydkvaliteten, På dét punkt henter LG hjælp hos den kendte britiske Hi-Fi fabrikant Meridian.

Det gælder også for den helt nye FN7 topmodel, der byder op et særligt hygiejne-tiltag ud over lyden og den indbyggede aktivs støjreduktion (ANC).

Med TONE nyheden følger nemlig en bæreæske, der både kan lade øretelefonerne op og rense dem for alle virus og bakterier, mens de ligger i æsken,

Oplader-æsken med indbygget ultraviolette rensestråler har størrelse som en kokos-makron. (Foto: LG)

Det sker ved hjælp af UV-nano stråler. De fjerner 99,9 procent af f.eks. e-coli, stafylokokker og andet utøj, der kan samle sig på og i ørepropperne.

Indendørs sidder bl.a. en Digital Signal Processor fra Meridian og støjreduktion med tre mikrofoner. Dens effektivitet og lyd-karakter kan indstilles i fire trin via den medfølgende Meridian EQ app, som fås både til Android og iPhone.

Med støjreduktionen tændt kan LG TONE Free FN7 køre i fem timer på en batteri-opladning. Har man den slukket, spiller de i syv timer.

Husker man at lægge øretelefonerne i bæreæsken, når man ikke har dem i brug, øges spilletiden mellem besøg hos stikkontakten til henholdsvis 15 med og 21 timer uden ANC.

Den danske pris for LG TONE Free FN7 er 1.699 kroner. Det lyder fornuftigt, hvis lydkvaliteten holder, hvad LG lover….

(Foto: LG)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har vi brug for et 3. øje?