Glem alt om A+++

Dette tv kan foldes

 

(Foto: C Seed)

Store tv-apparater har den generelle ulempe, at de fylder meget i landskabet: Hvis man vil have sine tv-billeder i flot og enormt format, må man give køb på stuens øvrige indretning.

Og dog. Den lille østrigske tv-fabrikant C Seed har nu præsenteret en kæmpe skærm på 165 tommer, der kan foldes sammen til næsten ingenting og f.eks. forsvinde under en klap i gulvet.

C Seed har hidtil markeret sig med gigantiske tv, som man kunne anbringe udendørs – også i regnvejr. De kunne vise film til hele haven eller placeres på dækket af et krydstogtskib.

Det nye C Seed M1 kan uden tvivl finde en meget bredere målgruppe, selv om tv-apparatets pris nok skal begrænse publikum. Den på alle måder store nyhed koster nemlig fra 400.000 dollars eller ca. 2,5 millioner kroner.

. (Foto C Seed)

Den høje pris skyldes ikke kun C Seeds unikke konstruktion, så tv’et kan klappes sammen. C Seed benytter samtidig den helt nye MicroLED teknologi til skærmen, som også Samsung og andre store asiatiske tv-fabrikanter har introduceret for nylig.

Billedkvaliteten er 4K, og kontrasten være så god, at man kan se hver en detalje på de 165 tommer selv i direkte sollys.

Billedet ledsages af indbyggede fuldtone højttalere på 250 watt og en separat subwoofer på 700 watt. De drives af integrerede digitale Class D forstærkere i tv’et.

Hele herligheden styres af en medfølgende trådløs fjernbetjening eller en app på ejerens mobiltelefon. Det gælder også de elmotorer, der får C Seed til at folde sig sammen og op eller forsvinde lydløst i gulvet….

Sådan har du ikke set et tv før. Skærmen kan foldes sammen eller klappes op via et tryk på fjernbetjeningen. . (Foto C Seed)

Ved hjælp af elektriske motorer kan det store 165 tommers tv foldes sammen og forsvinde diskret i gulvet. . (Foto C Seed)

C Seed bruger MicroLED paneler til sit nye tv. Det betyder bl.a, at det kan udvides eller gøres mindre efter behov. (Foto C Seed)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glem alt om A+++