Nicobo er en hygge-robot

Rick Astley i 4K

(Foto: Revideo / YpuTube)

Man behøver ikke at have været teenager eller ældre i 1987 for at huske Rick Astley. Hans kæmpehit ”Never Gonna Give You Up”. Det bliver stadig spillet her og der og allevegne, og det kan få stort set alle generationer ud på dansegulvet.

Astley, der netop er fyldt 55 år, må sidde hjemme i sofaen med et væg-til-væg smil i ansigtet. Han har nemlig helt sikkert også set denne YouTube video, der spreder sig som en steppebrand for øjeblikket.

Manden bag YouTube kanalen Revideo har nemlig aiddet derhjemme foran en stærk computer med kunstig intelligens (AI)  til at smukkesere den 33 år gamle original indspilning, så den står klart i 4K kvalitet på skærmen nu. Med 60 billeder i sekundet (fps). Flooott.

Revideo har brugt ”Video Enhance AI” softwaren fra Topaz Labs til formålet. Det er en langsommelig affære, som Revideo må have brugt mange timer på.

Det er lykkedes flot, men ikke uden fejl. Studerer man videoen nøjere, kan man nogle gange se ansigtet tværet lidt ud. Andre gange hakker danse-scenerne en smule. Liiiigegyldigt.

For nu ved vi, hvordan Rick Astley ville se ud i 2021, hvis han stadig var 22 år gammel. Desuden får man en tydelig demo af forskellen i tv-kvalitet i 1980’erne og i dag.

Når I tænder for videoen, er den ok flot på en moderne smartphone, laptop, desktop eller tablet. Men den bliver først rigtig forrygende, hvis man har en 4K skærm at vise den på….

(Foto: Revideo / YpuTube)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nicobo er en hygge-robot