Hvad med at se dine ting i 3D?

Hjemme-arbejde højt oppe

(Foto: Yomiuriland / Facebook)

Egentlig er det vel meningen, at man skal sidde inde i sin egen stue eller i det ny-indrettede kontorhjørne, når man nu er sendt på hjemmearbejde på grund af Corona krisen.

Mange har sikkert udnyttet situationen til at sætte sig uden for i haven med sin laptop her i sommers, selvom solen kan gøre det svært at læse displayet.

I Japan er en forlystelsespark gået et stort skridt videre. Den tilbyder billetter, der inkludere gratis Wi-Fi, mens de besøgende bevæger sig rundt blandt attraktionerne.

De kan f.eks. sætte sig i pariser-hjulet med deres laptop og få høj inspiration til at skrive noget kreativt og godt.

Yomiuriland parken giver også mulighed for at bruge laptoppen på hvilestole ved swimming pools, i cafeer og for den sags skyld også i rutsjebanen.

 

Det sidste er dog nok ikke en god idé. Rutsjebanen skal nemlig være Japans største og vildeste. Her bliver det nok svært at holde fast i sin laptop eller smartphone, når det går op og ned i høj fart.

Yomiuriland introducerede sin nye Amusement Workstation” pakke i den forløbne weekend, og den er blevet en bestseller fra første dag. Prisen er 1.900 yen på hverdage eller 2.000 yen i weekender. Det svarer til ca. 110 og 120 kroner.

Japanerne fremhæver især, at der er både Wi-Fi og et elstik i pariserhjulets kabiner. Det kunne uden tvivl være skægt at holde sit Zoom eller Microsoft Team video-møde i 50 meters højde over jorden – i et kontor, der bevæger sig.

Yomiurilands påfund kunne vel være inspiration til Tivoli, Bakken og de øvrige danske legelande.

De har jo haft en kedelig sommer uden mange gæster. Måske de kunne lokke flere til med en særlig kontor-billet og adgang til Wi-Fi….

(Foto: Yomiuriland / Facebook)

 

https://www.yomiuriland.com/

 

https://www.yomiuriland.com/event/amusement-workation.html

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad med at se dine ting i 3D?