MoBar skal stå på din terrasse

100 millioner bærer Apple ur

(Foto: Rene Asmussen / Pexels)

Selvom Apple normalt er karrig med at fortælle i detaljer om sine salgstal, har der aldrig været tvivl om, at Apple Watch er verdens mest solgte smart-ur.

Således har vi set statistikker over, at Apple Watch sælger bedre end alle andre fabrikanters smartwatches tilsammen. Eller at Apple afsætter flere ur end hele den schweiziske urindustri.

Nu kommer der så nye oplysninger, der afslører, at mindst 100 millioner mennesker har et Apple Watch siddende på deres underarm. Mere præcist 102 millioner ved udgangen af 2020.

Vurderingen kommer fra Apple analytikeren Neil Cybart fra Above Avalon, der plejer at være særdeles velinformeret om, hvad der foregår hos æble-firmaet.

Over 100 millioner mennesker bærer i dag et Apple Watch ur på armen. (Infografik: Above Avalon)

 

Interessant er også, at de fleste Apple Watch bærere ikke også har en iPhone. Det er ellers Apples erklærede mål at skabe en ”familie”, hvor medlemmerne har både Mac, iPhone, iPad, Apple Watch, Airpods og bruger Apple Music.

Ifølge Above Avalon ejer kun 10 procent af verdens iPhone brugere også et Apple Watch. Med andre ord har Apple et stort marked for pakke-løsninger, der indeholder samlet køb af både telefoner og ure.

Apple introducerede Watch tilbage I september 2014, men uret kom først på markedet et halvt år senere. I begyndelsen gik salget trægt, men så opdagede publikum pludselig fordelene ved at eje et smartwatch fremfor et klassisk armbåndsur.

Lige nu arbejder Apple på at udvide Watch urets aktivitets-områder til sundhed og medicin. Senere i år skal næste generation Apple Watch f.eks. indeholde en metode til at måle blodsukker, uden at det er nødvendigt at prikke hul på diabetikerens finger….

Hver tiende iPhone bruger ejer også et Apple Watch. (Infografik: Above Avalon)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MoBar skal stå på din terrasse