5G telefoner til en tusse?

MoBar skal stå på din terrasse

(Foto: Dometic)

Midten af februar er vel ikke for tidligt til at spekulere i, hvad forårets indkøb til sommerens udendørs aktiviteter skal omfatte.

En del eksperter og politikere – det er ikke altid det samme – stiller stadig spørgsmålstegn ved, om vi kan tage på sommerferie sydpå til sommer. I hvert fald ikke i de tidlige sommermåneder eller sent på foråret.

Til gengæld håber og regner alle med, at restriktionerne vil være borte, når det gælder ophold på terrassen eller i sommerhuset. Gerne med gode venner eller en tørstig familie på besøg.

Hvis I vil være rigtig med på noderne, skal I modtage gæsterne med årets store udendørs gadget parkeret på terrassen.

Den lille MoBar 50S. (Foto: Dometic)

Det er efterfølgeren til det udendørs køkken, som har været trendy i flere år nu. Godt hjulpet på vej af tv-kokke på næsten alle kanaler.

I år skal den mobile køkkendisk afløses af eller suppleres med en tilsvarende bar. Ganske enkelt alle drinks, flasker og køleskab samlet på hjul.

Svenske Dometic har tre varianter af sin smarte MoBar. Alle kan tåle udendørs forhold som f.eks. regnvejr, og de bruger også alle en ny, meget strømbesparende teknologi til at nedkøle deres indhold.

Den største af Dometics coole trio hedder MoBar 550S. Den rummer f.eks. to køleområder med separat temperatur regulering.

Den store MoBa 550S. (Foto: Dometic)

Den har en særlig fryseboks, der kan producere isterninger. Og den har plads til 187 øl- og sodavands-dåser ad gangen. Det må være tilstrækkeligt til at håndtere et helt fodboldhold med kølige drikkevarer.

Er der ikke brug for helt så meget, har lillebror Mobar 300S kapacitet til 102 dåser, mens den lille og kompakte MoBar 50S klarer 32.

Meget praktisk kan Dometics mobile barer fås med hylder og skabe til ting, der ikke skal nedkøles. Det kan være til alt fra snacks til tallerkener og servietter. Et område af disken kan sågar omdannes til en udstilling under glas, hvor bartjenerens udvalg kan blive præsenteret for gæsterne.

Priserne begynder ved 769 dollars for MoBar 50S – ca. 4.800 kroner – og slutter ved 27.000 kroner for den store Mobar 550S (4.399 dollars).

Dertil kommer et bredt udvalg af tilbehør som serveringsbakker, sideborde og diverse bartender værktøj….

MoBar 5oS. (Foto: Dometic)

MoBars bruges f.eks. også på hotellers tagterrasser. (Foto: Dometic)

MoBar 550S. (Foto: Dometic)

MoBar 550S (Foto: Dometic)

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5G telefoner til en tusse?