Praktisk til online familien

Corona er hård ved fodbolden

 

(Foto: David Mark / Pixabay)

Det er bestemt ikke kun de danske superliga klubber, hvis kasserere rynker dybt i panden på grund af de manglende indtægter, Corona pandemien er skyld i.

Nul tilskuere på stadion koster mange penge fra billetter og salget af øl og pølser. Dertil kommer mindre omsætning fra sponsorer og tv-indtægter.

Problemet er det samme hos Europas helt store fodboldklubber. Ifølge revisor-kæmpen KPMG tabte de en milliard euro i omsætning i 2020 på grund af virussen.

Værst ser situationen ud i den italienske Serie A. Hovedstads-klubben AS Roma mistede således 39,3 procent af sine indtægter, mens AC Milan kunne nøjes med 23,8 procent.

Storklubber som Ajax Amsterdam, Barcelona, Manchester United og Paris Saint German havde alle over 15 procent nedgang i omsætningen sidste år.

Til gengæld ser det ud, som om de store tyske klubber har klaret sig godt igennem Corona krisen indtil videre.

Borussia Dortmund har sågar hentet en fremgang på 0,9 procent, mens Bayern München har lidt et ret minimalt tab på 2,6 procent….

(Infografik: Statista.com)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Praktisk til online familien